Markiisi terasille ja ikkunaan

Anna kodillesi sekä auringonsuojausta että esteettistä ilmettä markiisikatoksen ja sinun toiveittesi mukaisen markiisikankaan avulla. Laadukkaat markiisit tarjoavat sekä aurinkosuojaa että sateensuojaa, joten ne ovat erinomaisia valintoja Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Ikkunamarkiisi suojaa lisäksi ikkunoita sadevesiroiskeilta, säilyttäen ikkunasi puhtaina. Markiisin ja markiisikankaan harkittu valinta on tärkeää, jotta ne sulautuvat yhteen talonsävyn kanssa. 

Markiisikatoksen asentaminen kotiisi on mainio keino parantaa sen ulkonäköä ja nostaa sen arvoa. Markiisi tarjoaa tehokasta varjostusta ja suojaa erilaisilta sääolosuhteilta. Markiiseja voidaan valmistaa monista eri materiaaleista ja ne voivat olla eri kokoisia ja muotoisia, mukautuen tarpeisiisi ja tiloihisi. Niitä käytetään usein sääsuojana patioilla, terasseilla, kuisteilla, ikkunoiden ja ovien yläpuolella sekä muilla ulkoalueilla. Kun tarvitset sääsuojaa lähellä rakennusta, markiisi on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi puutarhakatoksille, pihakatoksille, paviljongeille ja pergoloille.

Markiisit eivät ole pelkästään esteettisiä lisäyksiä, vaan niillä on myös konkreettisia etuja, kuten suoran auringonvalon estäminen, mikä voi vähentää jäähdytyksen tarvetta ja sitä kautta energiakustannuksia. Markiisit tarjoavat suojaa ja varjoa auringon säteiltä, mikä tarkoittaa, että voit nauttia enemmän aikaa ulkona ilman hikoilua lämpimässä säässä. Ne myös pitävät ulkokalusteet kuivina sadekuurojen aikana, joten sinun ei tarvitse murehtia tyynyjen tai vilttien suojaamisesta sateelta. Markiisit luovat viihtyisän ulkotilan, joka suojaa tuulelta ja sateelta. 

Kun valitset markiisia kotiisi, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten sen koko, materiaali, saatavat värit/kuvioinnit ja asennusvaatimukset. Jos sinulla on rajoitettu tila, voit harkita sisään vedettävien mallien valintaa, jotka voivat olla koon säätämisen kannalta joustavia tai ne voidaan rullata pois, kun niitä ei tarvita. Kangasvaihtoehdot voivat olla monipuolisia: akryylikangas on kevyt mutta kestävä valinta useimmissa ilmastoissa; vinyylimateriaali tarjoaa vedenkestävyyttä; tai polyesterisekoitukset, jotka tarjoavat kohtuullista vedenkestävyyttä edullisemmin kuin muut materiaalit. Värien valinnat riippuvat valitusta materiaalista, mutta tyypillisesti tarjolla on sekä neutraaleja, kuten valkoista tai harmaata, että kirkkaampia värejä, kuten punaista tai sinistä, jotka lisäävät visuaalista vetovoimaa kodin ulkoasuun.

Kotisi ulkotilat tarjoavat täydellisen tavan nauttia raikkaasta ilmasta, mutta samalla ne säilyttävät kodin mukavuudet. Mutta joskus nämä alueet voivat muuttua liian kuumiksi kesän aikana tai kastua sateisina päivinä, mikä voi tehdä niiden käytöstä vähemmän mukavaa. Markiisi on erinomainen tapa muuttaa ulkotilasi entistä viihtyisämmäksi ja kutsuvammaksi.

Kun uusi markiisi on paikoillaan, siitä tulee olennainen osa ulkoalueitasi, ja voit nauttia ulkona oleskelusta vuoden ympäri! Asianmukaisella huollolla ja hoidolla sen pitäisi kestää vuosia ilman, että sitä tarvitsee vaihtaa tai korjata. Arvostat myös sen tuomaa lisäarvoa kotiisi.

Meidän asentamat markiisit kestävät 10-15 vuotta ja vaatii vain vähän huoltoa, puhdistusta lukuun ottamatta, joka riippuu sijaintisi ilmastollisista olosuhteista (esimerkiksi lumisateiden tai sateen määrä).

Kaiken kaikkiaan, markiisin lisääminen kotiisi voi tarjota sekä toiminnallisen että tyylikkään lisän, joka nostaa kodin arvoa ja luo viihtyisämpiä ulkoalueita ympäri vuoden!

Terassimarkiisi on monipuolinen lisäys ulkotiloihisi, sillä se ei ainoastaan suojaa sinua, vaan myös luo viihtyisän ympäristön terassille myös auringon laskiessa. Raidallinen terassimarkiisi tuo kotiisi kesäistä rannikkotunnelmaa. Löydä itsellesi sopiva markiisi ja markiisikangas terassille meidän laajasta valikoimastamme. Joten jos haluat pidentää ulkoilukauttasi ja tehdä ulkotilastasi entistä mukavamman, harkitse markiisin asennusta jo tänään!

Soita ja pyydä tarjous!

× Lähetä WhatApp-viesti